Kommentarer från några av våra kunder!

@Euromaster

Vi hade utbildning på hjulinställning idag av NDM Däckmaskiner AB. Mycket givande med teori och praktik. Kan varmt rekommendera NDM Däckmaskiners utbildningar och kunskapslyft!  

//Peter Brus @Euromaster Kristinehamn.

@Däckia

Vi har haft maskiner från andra leverantörer med skiftande resultat, ofta är det servicen som sviker… NDM Däckmaskiner AB har gjort ett väldigt bra jobb hos oss i Lund, med grymt snabb support och kunnig personal. Vi blir aldrig besvikna. NDM har alltid löst våra problem och frågor snabbt och effektivt via telefon, eller så är dem hos oss på plats, inom max några dagar. Har det varit panik så har dem ställt upp och kommit dagen efter!  

//Robert Jansson @Däckia  Lund.

@Appelskogs Bil AB

Vi har nu använt oss av NDM Däckmaskiner AB som leverantör av hjulinställningsutrustning i över 10år, och dom levererar alltid högsta kvalitet på maskiner och service. NDM kommer alltid på kort varsel vid behov. Uppdateringar och kalibreringar sker varje år och utförs proffsigt och med perfekt resultat.!

//Rickard Lönnström @Appelskogs Bil AB Linköping

@Wahlmans Bil och Däckservice AB

Vi köpte en balanseringsmaskin, Cemb ER90SE från NDM Däckmaskiner AB och vart riktigt nöjda med kvalitet på maskinen och hur leverans och utbildningen fungerade. När det var dags för ny hjulinställning, lyft och monteringsmaskin, föll valet på NDM och vi kan bara konstatera att kvalitet på produkter och företaget är topp…

//Conny Wahlman @Wahlmans Bil & Däckservice AB Kungsgården

ÖPPETTIDER!