Förmodligen det bästa ni kan investera i, balanseringsmaskiner från Italienska Fasep s.r.l

 

Fasep V788 Cayman
Maskinen har en automatisk inläsning av all hjuldata. Ett system som använder sig av laser som mäter in all data som krävs för en perfekt balansering utan några ingrepp från användaren. Det enda som krävs av användaren, är att placera hjulet i maskinen.
Fasep V688 Stark
Touch monitor G2, Electro-Pneu Lock, EMB, 3D Touchless Input, Laser, 3D.Scan Diagnostic, Industria 4.0 Computerized automatic wheel balancer. Suitable for Car, Vans, SUVs and Light Trucks wheels.
Fasep V653 G3 Tilt
Electro-Pneu Lock, 3D Touchless Input, Laser Computerized automatic wheel balancer. Suitable for Car, Vans, SUVs and Light Trucks wheels.
Fasep V644.2 Touch
Touch monitor, Side Cabinet, 3D Sonar input, Laser Computerized automatic wheel balancer. Suitable for Car, Vans, SUVs and Light Trucks wheels.
Fasep V585.2 Premium
PneuLock, 3D Sonar input, Laser Computerized automatic wheel balancer. Suitable for Car, Vans, SUVs and Light Trucks wheels.
Fasep V558 Crossfire
Allt ni behöver i en balanseringsmaskin!   Fasep V558 har dom senaste funktionerna i en modern maskin med 16-bitars teknik. En maskin för dom tuffaste uppgifterna på er verkstad, som är utrustad med monitor och har dom flesta funktioner som en toppmoderna gummiverkstad kräver!
Fasep B212
Allt ni behöver i en balanseringsmaskin!   Fasep B212 har dom senaste funktionerna i en modern maskin med 16-bitars teknik. En maskin för dom tuffaste uppgifterna på er verkstad, som är utrustad med kontrollpanel och har dom flesta funktioner som en toppmoderna gummiverkstad kräver!

Aktuella kampanjer!

Verktygsvagn hjulinställning
Vår populära verktygsvagn med dom vanligaste verktygen ni behöver för...

NDM Däckmaskiner AB är stolta generalagenter i Sverige för FASEP S.R.L 

Bättre balanseringsmaskiner går nog inte att finna?

Att välja balanseringsmaskin för sin verksamhet är inte lätt. Men vi på NDM Däckmaskiner AB har jobbat med verkstadsutrustning sedan 1954, och vi kan tillhandahålla den absolut bästa utrustningen och kunnandet för er verksamhet. Vi har maskiner från dom enklaste till helautomatiska avancerade diagnosmaskiner. Ring gärna för en fri konsultation. Vi utför även fria demonstrationer av utrustningen hos er som kund. Koenigsegg väljer NDM som leverantör av balanseringsmaskin.

ÖPPETTIDER!